Sisällön alkuun
Menu

 

Max Seeck

Dekkarikirjailijoita - Kotimaisia - Ulkomaisia

 

Elämä
Teokset
Arvosteluja
Artikkeleita ja kirjallisuutta
Internet

Syyskuussa 2021 ilmestyi Max Seeckin kuudes trilleri 
Kauna.
 bbbb
 

Syyskuussa 2020 ilmestyi Max Seeckin viides psykologinen trilleri Pahan verkko.
bbbb

Heinäkuussa 2019 ilmestyi Max Seeckin neljäs dekkari Uskollinen lukija.
Huom! Kirja ilmestyy myös e-kirjana ja mp3-äänikirjana.
bbbb

Huom
NordicNoir -kansainvälinen dekkarifestivaali
Rukalla 18.-20.1.2019 - mukana myös Max Seeck.

Syksyllä 2018 ilmestyi Max Seeckin kolmas dekkari Haadeken kutsu.
Huom! Kirja ilmestyy myös sähkökirjana.
bbbb


Syksyllä 2017 ilmestyi Max Seeckin toinen dekkari
Mefiston kosketus.
Huom! Kirja ilmestyy myös sähkökirjana.
bbbb


Max Seeckin esikoisdekkari Hammurabin enkelit ilmestyi
loppukesästä 2019. Kiinnostava tulokas.
Kirjalle myönnettiin Suomen Dekkariseuran
Vuoden esikoisdekkari -kunniakirja. Hieno juttu!!
Huom! Kirja ilmestyy myös sähkökirjana.
bbbb

Max Seeckin kirjojen kustantaja on Tammi.

bbbb

Max Seeck - Tammi.

Max Seeck Facebookissa.

Max Seeck Twitterissä


DekkariNetti (tuusimaa) Twitterissä


 Tornion kaupunginkirjasto
 

Elämä

Max Seeck (s. 1985) on helsinkiläinen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, jonka esikoisdekkarille Hammurabin enkelit myönnettiin Suomen Dekkariseuran
Vuoden esikoisdekkari -kunniakirja. Seeck on noussut nopeasti kotimaisen trillerikentän kovimmaksi pelaajaksi. Hän hallitsee vauhdikkaan tarinankuljetuksen ja onnistuu nerokkailla juonenkäänteillään vetämään kerta toisensa jälkeen maton lukijan jalkojen alta.  Max Seeckiltä on  ilmestynyt Hammurabin enkelit (2016),  Mefiston kosketus (2017) ja
Haadeksen kutsu vuodelta 2018 on Seeckin kolmas romaani ja jatkaa Hammurabin enkeleiden ja Mefiston kosketuksen tarinaa.

Teokset 

Rikosromaanit


Hammurabin enkelit.
Tammi 2016.
ISBN 978-951-31-9012-5 (sid.) Ilm. 8/2016.
bbbb
Esikoisdekkari!!
Uusi tulokas räjäyttää pankin vangitsevalla trillerillään!Suomen suurlähetystön työntekijä Jare Westerlund katoaa Zagrebissa. Ainoa johtolanka on nimettömät uhkaukset, joita Westerlund on saanut juuri ennen katoamistaan. Tilannetta lähetetään selvittämään puolustusvoimien erityisasiantuntija Daniel Kuisma ja ulkoministeriössä työskentelevä Annika Lehto.Kroatia on Kuismalle tuttu paikka, sillä hän on osallistunut aikoinaan Jugoslavian sotaan rauhanturvaajana. Samassa sodassa on taistellut myös italialainen Antonio Franzo, joka joutuu Dubrovnikissa murhayrityksen kohteeksi. Pian hän saa tietää, että vaarassa ovat muutkin sodan aikana salaiseen operaatioon osallistuneet, heidän joukossaan yksi suomalainen.
Max Seeckin esikoisteos on kansainvälisen tason tiheätunnelmainen trilleri, jota on mahdotonta laskea käsistään ennen kuin viimeinenkin sivu on luettu.
Max Seeck (s. 1985) on helsinkiläinen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen.
Huom! Kirja ilmestyy myös sähkökirjana.


Mefiston kosketus.
Tammi 2017.
ISBN 978-951-31-9641-7 (sid.)  Ilm. 8/2017.
bbbb
Vuoden esikoisdekkari -kunniakirjalla palkitun trilleristin uutuus!
Kuolleeksi luultu suomalainen diplomaatti on paennut Kroatiasta väärennetyn passin
turvin ja jättänyt jälkeensä päättömän ruumiin. Zagrebin suurlähetystössä työskennelleen Westerlundin jäljet päättyvät Tukholman lentokentälle.Kun Interpolin tutkija Annika Lehto kuulee tapauksesta, hän on heti valmis keskeyttämään sairauslomansa ja lähtemään Westerlundin perään. Mukaansa hän onnistuu saamaan Daniel Kuisman, puolustusvoimain asiantuntijan, jonka kanssa hän on aiemminkin ollut diplomaatin kintereillä. Käynnistyy tapahtumasarja jonka vaikutukset ulottuvat aina Pohjois-Norjasta San Franciscoon ja Haagiin. Mutta mitä pidemmälle Annikan ja Danielin tutkimukset etenevät, sitä selvemmäksi käy ettei mies jota he jäljittävät, ole harhautunut kaidalta polulta vastikään vaan että hänen sisällään asuu pahuus, jonka kanssa on parempi olla joutumatta kosketuksiin.
Max Seeckin hengästyttävällä vauhdilla etenevä trilleri on itsenäinen jatko-osa viime vuonna 2016 ilmestyneelle Hammurabin enkeleille, joka oli valtava myynti- ja arvostelumenestys
Huom! Kirja ilmestyy myös sähkökirjana ja mp3-äänikirjana.


Haadeksen kutsu.
Tammi 2018.
ISBN 978-952-04-0154-2 (sid.) Ilm. 8/2018.
bbbb
Suomi on saanut uuden trilleritähden! Vain Daniel Kuisma voi estää Helvetin portteja aukeamasta. Zagrebilaisesta kerrostalosta löytyy neljä teloitettua miestä. Surma-asunto on Britannian valtion omistuksessa, mutta kukaan ei tunnu tietävän mitään sen asukkaista. Puolustusvoimain erityisasiantuntija Daniel Kuisma on juuri saanut vapauttavan tuomion sotarikosoikeudenkäynnissä, kun hänen luokseen ilmestyy odottamaton vieras. Daniel luulee jättäneensä vihdoin taakseen yli kahdenkymmen vuoden takaiset tapahtumat Balkanilla, mutta vieras kertoo hänelle jotain, mikä saa hänet hyppäämään empimättä Zagrebin-koneeseen. Vaarassa on kenties tuhansien ihmisten henki.
Haadeksen kutsu sukeltaa suoraan pahuuden pimeään ytimeen, josta kukaan ei palaa entisellään - jos ylipäätään palaa.
Huom! Kirja ilmestyy myös sähkökirjana ja mp3-äänikirjana.

Uskollinen lukija.
Tammi 2019.
ISBN 978-952-0-40814-5 (sid.) Ilm.  8/2019.
bbbb
Varo mitä kirjoitat, siitä voi tulla totta. Suomen kärkitrilleristeihin lukeutuva Max Seeck vakuuttaa uudella psykologisella jännitysromaanillaan, jossa rikoskirjailijan teokset muuttuvat karmivalla tavalla todeksi. Hulppeasta merenrantatalosta löytyy kuollut nainen. Nainen on pukeutunut juhla-asuun ja hänen kasvonsa ovat vääntyneet irvokkaaseen hymyyn. Rikosylikonstaapeli Jessica Niemi saa tapauksen tutkittavakseen, ja pian käy ilmi ettei juhlapukuinen nainen ole ainut uhri ja että lisää ruumiita on tiedossa. Joku nimittäin toteuttaa uskollisesti menestyskirjailijan romaanien äärimmäisen raakoja rikoksia. Max Seeck kirjoittaa aikamme vetävintä jännitystä. Uskollinen lukija tuo rikoksen iholle ja todistaa jälleen kerran, että Seeckillä on ilmiömäinen kyky luoda huikeita cliffhangereita ja yllättää lukijansa yhä uudestaan.
Max Seeck (s. 1985) on helsinkiläinen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, jonka esikoisdekkarille Hammurabin enkelit myönnettiin Suomen Dekkariseuran Vuoden esikoisdekkari -kunniakirja. Seeckin romaanien käännösoikeuksia on myyty neljään maahan. Uskollinen lukija on hänen neljäs romaaninsa.
Huom! Kirja ilmestyy myös e-kirjana ja mp3-äänikirjana.

Pahan verkko.
Tammi 2020.
ISBN 9789520417895 (sid.) Ilm. 9/2020.
bbbb
Maailmanmenestykseen nousseen trilleristin odotettu uutuus!
Max Seeckin edellisen romaanin käännösoikeudet myytiin 35 maahan, ja siitä on valmisteilla tv-sarja Hollywoodissa. Nyt Jessica Niemen tarina saa jatkoa!
Kaksi nuorta somevaikuttajaa katoaa mystisesti suosikkiartistin levynjulkaisubileiden jälkeen. Molempien viimeisessä Instagram-päivityksessä on kuva majakasta.
Tapauksen saa tutkittavakseen rikosylikonstaapeli Jessica Niemi, joka ei ole vieläkään toipunut entisen esimiehensä kuolemasta. Mitä pidemmälle tutkimukset etenevät, sitä selvemmäksi käy, että Jessicalla on vastassaan joku, joka ei aio jättää leikkiä kesken.
Max Seeck lunastaa lukijoiden odotukset leikiten. Pahan verkko on hengästyttävän koukuttava psykologinen trilleri synkistä salaisuuksista ja siitä, millaisiin tekoihin jotkut ovat valmiita varjellakseen niitä.
Helsinkiläinen Max Seeck (s. 1985) on noussut muutamassa vuodessa Suomen kärkitrilleristiksi. Hänen edellisen romaaninsa Uskollinen lukija (2019) käännösoikeudet myytiin ennätysajassa
35 maahan. Kirjasta on myös tekeillä tv-sarja Hollywoodissa.
Pahan verkko on Seeckin viides romaani
Huom! Kirja ilmestyy myös e-kirjana ja mp3-äänikirjana.

Kauna.
Tammi 2021.
ISBN 9789520431464 (sid.) Ilm. 9/2021.
bbbb
New York Times -bestselleristin järisyttävä uutuustrilleri!.
Max Seeck on tehnyt sen, mihin kukaan suomalainen ei ole pystynyt sitten Waltarin: hän on valloittanut ilmiömäisellä tavalla maailman bestseller-listat Yhdysvalloista Saksaan. Kauna on hengästyttävän nopeatempoinen psykologinen trilleri. Se on kertomus katkeruudesta, kateudesta ja haavoista, jotka eivät koskaan parane.  Yritysjohtaja Eliel Rosenström löydetään raa'asti surmattuna Helsingin keskustasta sijaitsevasta asunnostaan. Huoneistoon ei ole murtauduttu, ja ainut johtolanka on olohuoneen lasipöydällä lojuva läjä palapelinpaloja. Rosenströmin yritys on kertonut tuhansia ihmisiä koskevista irtisanomisista vain muutamia päiviä aiemmin. Jessica Niemi on jättäytynyt pois työstään Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikössä ja keskittynyt tutkimaan kuolemantapausta, joka tuntuu omituisella tavalla linkittyvän häneen. Mutta kun Rosenströmin murhasta alkaa paljastua yhä karmivampia yksityiskohtia, Jessica ei voi vastustaa kiusausta vaan palaa kentälle.
Max Seeck (s. 1985) on espoolainen markkinointialan yrittäjä, kirjailija ja käsikirjoittaja. Hänen esikoistrillerinsä Hammurabin enkelit ilmestyi vuonna 2016 ja oli heti arvostelu- ja myyntimenestys. Suomen dekkariseura valitsi teoksen Vuoden esikoisdekkariksi. Seeckin neljännen romaanin Uskollisen lukijan käännösoikeudet on myyty 35 maahan, muun muassa Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Isoon-Britanniaan, Ranskaan, Saksaan ja Etelä-Koreaan. Lisäksi yhdysvaltalainen tuotantoyhtiö on ostanut sen tv- ja elokuvaoikeudet

Huom! Kirja ilmestyy myös sähkökirjana ja äänikirjana.
- Tammi - Max Seeck.
Artikkeleita ja kirjallisuutta


- Iltalehti 25.8.2016 Hilkka Tienhaara: Tässäkö seuraava Ilkka Remes?
- Hs.fi 16.11.2018 Pertti Avola: Max Seeckin vakoojatrilleri toimii - trilogian päätösosan juoni on uskottava ja henkilöhahmotelmat perusteellisia.
- Yle.fi 13.9.2017 Velipekka Pekkola: Bisnesmiehestä tuli palkittu jännityskirjailija.
- Aamulehti 7.9.2016 Jussi Auren: Max Seeckin esikoistrilleri ei kompuroi eikä kyykkää.


Arvosteluja


Internet

- Wikipedia - Max Seeck
- Max Seeck - Tammi.
- Max Seeck Facebookissa.
- Max Seeck Twitterissä.