Sisällön alkuun
Menu

 

Max Seeck

Dekkarikirjailijoita - Kotimaisia - Ulkomaisia

 

Elämä
Teokset
Arvosteluja
Artikkeleita ja kirjallisuutta
Internet

Huom
NordicNoir -kansainvälinen dekkarifestivaali
Rukalla 18.-20.1.2019 - mukana myös Max Seeck.

Syksyllä 2018 ilmestyi Max Seeckin kolmas dekkari Haadeken kutsu.
Huom! Kirja ilmestyy myös sähkökirjana.
bbbb


Syksyllä 2017 ilmestyi Max Seeckin toinen dekkari
Mefiston kosketus.
Huom! Kirja ilmestyy myös sähkökirjana.
bbbb


Max Seeckin esikoisdekkari Hammurabin enkelit ilmestyi
loppukesästä 2019. Kiinnostava tulokas.
Kirjalle myönnettiin Suomen Dekkariseuran
Vuoden esikoisdekkari -kunniakirja. Hieno juttu!!
Huom! Kirja ilmestyy myös sähkökirjana.
bbbb

Max Seeckin kirjojen kustantaja on Tammi.

bbbb

Max Seeck - Tammi.

Max Seeck Facebookissa.

Max Seeck Twitterissä


DekkariNetti (tuusimaa) Twitterissä


 Tornion kaupunginkirjasto
 

Elämä

Max Seeck (s. 1985) on helsinkiläinen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, jonka esikoisdekkarille Hammurabin enkelit myönnettiin Suomen Dekkariseuran
Vuoden esikoisdekkari -kunniakirja. Seeck on noussut nopeasti kotimaisen trillerikentän kovimmaksi pelaajaksi. Hän hallitsee vauhdikkaan tarinankuljetuksen ja onnistuu nerokkailla juonenkäänteillään vetämään kerta toisensa jälkeen maton lukijan jalkojen alta.  Max Seeckiltä on  ilmestynyt Hammurabin enkelit (2016),  Mefiston kosketus (2017) ja
Haadeksen kutsu vuodelta 2018 on Seeckin kolmas romaani ja jatkaa Hammurabin enkeleiden ja Mefiston kosketuksen tarinaa.

Teokset 

Rikosromaanit


Hammurabin enkelit.
Tammi 2016.
ISBN 978-951-31-9012-5 (sid.) Ilm. 8/2016.
bbbb
Esikoisdekkari!!
Uusi tulokas räjäyttää pankin vangitsevalla trillerillään!Suomen suurlähetystön työntekijä Jare Westerlund katoaa Zagrebissa. Ainoa johtolanka on nimettömät uhkaukset, joita Westerlund on saanut juuri ennen katoamistaan. Tilannetta lähetetään selvittämään puolustusvoimien erityisasiantuntija Daniel Kuisma ja ulkoministeriössä työskentelevä Annika Lehto.Kroatia on Kuismalle tuttu paikka, sillä hän on osallistunut aikoinaan Jugoslavian sotaan rauhanturvaajana. Samassa sodassa on taistellut myös italialainen Antonio Franzo, joka joutuu Dubrovnikissa murhayrityksen kohteeksi. Pian hän saa tietää, että vaarassa ovat muutkin sodan aikana salaiseen operaatioon osallistuneet, heidän joukossaan yksi suomalainen.
Max Seeckin esikoisteos on kansainvälisen tason tiheätunnelmainen trilleri, jota on mahdotonta laskea käsistään ennen kuin viimeinenkin sivu on luettu.
Max Seeck (s. 1985) on helsinkiläinen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen.
Huom! Kirja ilmestyy myös sähkökirjana.


Mefiston kosketus.
Tammi 2017.
ISBN 978-951-31-9641-7 (sid.)  Ilm. 8/2017.
bbbb
Vuoden esikoisdekkari -kunniakirjalla palkitun trilleristin uutuus!
Kuolleeksi luultu suomalainen diplomaatti on paennut Kroatiasta väärennetyn passin
turvin ja jättänyt jälkeensä päättömän ruumiin. Zagrebin suurlähetystössä työskennelleen Westerlundin jäljet päättyvät Tukholman lentokentälle.Kun Interpolin tutkija Annika Lehto kuulee tapauksesta, hän on heti valmis keskeyttämään sairauslomansa ja lähtemään Westerlundin perään. Mukaansa hän onnistuu saamaan Daniel Kuisman, puolustusvoimain asiantuntijan, jonka kanssa hän on aiemminkin ollut diplomaatin kintereillä. Käynnistyy tapahtumasarja jonka vaikutukset ulottuvat aina Pohjois-Norjasta San Franciscoon ja Haagiin. Mutta mitä pidemmälle Annikan ja Danielin tutkimukset etenevät, sitä selvemmäksi käy ettei mies jota he jäljittävät, ole harhautunut kaidalta polulta vastikään vaan että hänen sisällään asuu pahuus, jonka kanssa on parempi olla joutumatta kosketuksiin.
Max Seeckin hengästyttävällä vauhdilla etenevä trilleri on itsenäinen jatko-osa viime vuonna 2016 ilmestyneelle Hammurabin enkeleille, joka oli valtava myynti- ja arvostelumenestys
Huom! Kirja ilmestyy myös sähkökirjana ja mp3-äänikirjana.


Haadeksen kutsu.
Tammi 2018.
ISBN 978-952-04-0154-2 (sid.) Ilm. 8/2018.
bbbb
Suomi on saanut uuden trilleritähden! Vain Daniel Kuisma voi estää Helvetin portteja aukeamasta. Zagrebilaisesta kerrostalosta löytyy neljä teloitettua miestä. Surma-asunto on Britannian valtion omistuksessa, mutta kukaan ei tunnu tietävän mitään sen asukkaista. Puolustusvoimain erityisasiantuntija Daniel Kuisma on juuri saanut vapauttavan tuomion sotarikosoikeudenkäynnissä, kun hänen luokseen ilmestyy odottamaton vieras. Daniel luulee jättäneensä vihdoin taakseen yli kahdenkymmen vuoden takaiset tapahtumat Balkanilla, mutta vieras kertoo hänelle jotain, mikä saa hänet hyppäämään empimättä Zagrebin-koneeseen. Vaarassa on kenties tuhansien ihmisten henki.
Haadeksen kutsu sukeltaa suoraan pahuuden pimeään ytimeen, josta kukaan ei palaa entisellään - jos ylipäätään palaa.
Huom! Kirja ilmestyy myös sähkökirjana ja mp3-äänikirjana.


Artikkeleita ja kirjallisuutta


- Iltalehti 25.8.2016 Hilkka Tienhaara: Tässäkö seuraava Ilkka Remes?
- Hs.fi 16.11.2018 Pertti Avola: Max Seeckin vakoojatrilleri toimii - trilogian päätösosan juoni on uskottava ja henkilöhahmotelmat perusteellisia.
- Yle.fi 13.9.2017 Velipekka Pekkola: Bisnesmiehestä tuli palkittu jännityskirjailija.
- Aamulehti 7.9.2016 Jussi Auren: Max Seeckin esikoistrilleri ei kompuroi eikä kyykkää.


Arvosteluja


Internet

- Wikipedia - Max Seeck
- Max Seeck - Tammi.
- Max Seeck Facebookissa.
- Max Seeck Twitterissä.